Spa & Wellness

Spa & Wellness

Aparthotel Rajska Hotel se nalazi na prelijepoj Jahorini, jednoj od najpopularnijih planinskih destinacija u Bosni i Hercegovini. Ovaj hotel nudi prekrasan pogled na okolne planine, te se nalazi u neposrednoj blizini ski staza, što ga čini savršenim izborom za sve ljubitelje zimskih sportova. Međutim, Rajska Hotel nudi mnogo više od samo skijanja. Ovaj hotel nudi vrhunski SPA & wellness program za svoje goste.

Opuštanje i obnova tijela

SPA & wellness program hotela Rajska nudi sve što je potrebno za opuštanje i obnovu tijela i duha nakon aktivnog dana na planini. Sa svojim vrhunskim tretmanima, wellness aktivnostima i izvrsnom hranom, Rajska Hotel je savršen izbor za sve one koji traže savršen odmor na planini.

Poboljšanje zdravlja i vitalnosti

Wellness centar hotela Rajska nudi različite aktivnosti koje su usmjerene na poboljšanje zdravlja i vitalnosti gostiju. Gosti se mogu opustiti u saunama i džakuziju, te uživati u opuštajućim i terapeutskim učincima ovih tretmana. Osim toga, u wellness centru hotela Rajska možete uživati u širokom izboru masaža, koje se nude uz pomoć stručnih terapeuta.

Restoran

Restoran Aparthotela Rajska na Jahorini je savršeno mjesto za uživanje u vrhunskoj hrani i piću. Sa prekrasnim pogledom na planinske vrhove i Rajsku dolinu, naš restoran pruža nezaboravan doživljaj za svakoga.

Naš šef kuhinje priprema vrhunska jela koja su inspirisana lokalnim tradicionalnim okusima, ali s modernim twistom. Svaki sastojak biramo pažljivo kako bismo osigurali najbolji kvalitet hrane. Za naše goste smo pripremili širok izbor jela, od jela sa roštilja, pa do domaćih jela i internacionalne kuhinje. Uz našu hranu, nudimo i širok izbor vina i pića, što će dodatno upotpuniti vaše iskustvo.