Dobrodošli u Mile-High Fitness – jedinstveni centar za funkcionalni trening na nadmorskoj visini od 1640m.

Nalazimo se u aparthotelu Rajska na Jahorini. Uz našu pomoć ostvarićete svoje fitness ciljeve, bez kompromisa u udobnosti i kvalitetu ugostiteljske usluge. Pored potpuno opremljenog zatvorenog i otvorenog prostora za trening, imaćete pristup našoj spa zoni kako bi optimizovali oporavak i ostvarene rezultate. 

Visinske pripreme više nisu koncept koji je rezervisan isključivo za profesionalne sportiste. Trening na visini promoviše kardiovaskularnu kondiciju, izdržljivost, snagu, ubrzava metabolizam, uz povoljan uticaj na mentalno zdravlje, te brži oporavak i regeneraciju tijela. Dnevna temperatura na Jahorini u toku ljeta ne prelazi 28 stepeni Celzijusovih, što garantuje optimalne uslove za intenzivan trening. Trening na svježem vazduhu unapređuje sintezu D vitamina uz optimizaciju ciklusa spavanja i niže nivoe stresa po organizam. Rezultat je povišen nivo energije, bolja motivacija i raspoloženje.

Sezona u Mile-High Fitness-u traje od juna do novembra, a u ponudi je više paketa usmjerenih ka različitim kategorijama korisnika:

 

FITNESS RETREAT paket je namijenjen rekreativcima svih nivoa fizičke spremosti. Dolazite u grupi ili samostalno, sa ili bez trenera, pobrinućemo se da vam obezbjedimo vrhunski program i uslove za rad.

PRO CAMP je paket namijenjen profesionalnim sportistima i ekipama u potrazi za bazom za visinske pripreme.

TEAM BUILDING paketi su namijenjeni kompanijama koje prepoznaju važnost izgradnje kvaliteta u vidu timskog duha, taktike i strategije, a prije svega pobjedničkog mentaliteta kod svojih zaposlenih.

Trenirajte sa nama i osjetite razliku!

Za ponudu pošaljite upit sa brojem učesnika i trajanjem programa emailom na info@rajskajahorina.com ili nas pozovite na +387/65 998-616