Ski rental

Skijašnica

Ski rental Aparthotela Rajska na Jahorini nudi najkvalitetniju opremu za skijanje i snowboard. Naš stručni tim osigurava da se oprema prilagođava svim nivoima skijaša, od početnika do naprednih skijaša. Naša oprema redovno se održava i provjerava kako bi se osigurala najbolja sigurnost i performanse.

U našem rentalu nudimo širok izbor skija, pancerica, snowboarda, štapova i kaciga. Nudimo i mogućnost iznajmljivanja opreme za djecu. Naš tim stoji na raspolaganju za pomoć pri odabiru prave opreme za vaše potrebe i osigurava da se vaše skijanje na Jahorini pretvori u nezaboravno iskustvo.

Jahorina

Planin Jahorina  je idealno mjesto za organizaciju svih vrsta seminara, team buildinga i proslava. Sa svojim prekrasnim krajolikom i obiljem aktivnosti na otvorenom, Jahorina je savršen izbor za poslovne događaje. Bilo da planirate team building aktivnosti ili želite organizirati proslavu, Jahorina je sigurno mjesto na kojem ćete stvoriti nezaboravne uspomene.

Sve na jednom mjestu

Uz iznajmljivanje opreme, nudimo i uslugu skladištenja opreme, što vam omogućava da svoju opremu sigurno i praktično pohranite dok ste u hotelu. Osim toga, nudimo i uslugu održavanja opreme, što vam osigurava sigurnost i dugotrajnost vaše opreme.

U ponudi imamo različite vrste skijaške opreme, uključujući carving i all-mountain skije, te snowboardove za sve nivoe znanja.

Naš ski rental je otvoren svakodnevno, a cijene su vrlo konkurentne i pristupačne za sve goste hotela. Osim toga, za naše goste imamo posebne ponude i popuste na iznajmljivanje opreme.

Smještaj uz skijalište

 

Aparthotel Rajska je smješten na vrhu planine Jahorina u Rajskoj dolini, na 1640 metara nadmorske visine. Ovo je idealno mjesto za one koji žele pobjeći od gradske gužve i uživati u mirnom i opuštajućem okruženju. Hotel se nalazi u blizini izlazne stanice Šestosjeda Prača, što ga čini izvrsnom lokacijom za skijaše koji žele uživati u Jahorini.

Pogled na stazu

Aparthotel Rajska ima 16 moderno opremljenih apartmana koji su namijenjeni za udoban i ugodan boravak. Svi apartmani su opremljeni kuhinjom, kupatilom, dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Osim toga, hotel nudi i ski rental, tako da skijaši mogu unajmiti sve potrebno za skijanje i ostale aktivnosti na snijegu.

Jahorina je jedno od najpopularnijih skijališta u Bosni i Hercegovini, a Aparthotel Rajska je savršeno mjesto za boravak tokom zimskog odmora. Hotel se nalazi neposredno uz ski stazu kojom se spušta na Praču i Ogorjelicu, tako da skijaši mogu uživati u skijanju bez napustanja planine.