Organizacija događaja

Seminar sala

Aparthotel Rajska nudi savršenu lokaciju za organizaciju vašeg seminara na Jahorini. Naša moderna seminar sala može primiti do 30 učesnika i opremljena je najnovijom audio i video opremom, koja će vam omogućiti da prezentujete vaše ideje na najbolji mogući način.

Takođe smo pripremili i tačan šematski prikaz seminar sale, kako bi vaša organizacija bila što lakša i jednostavnija. Uz prijatno okruženje, udobne stolice i profesionalni tim koji će vam pružiti potrebnu podršku, vaš seminar će biti uspješan i produktivan.

Jahorina

Jahorina planina je idealno mjesto za organizaciju svih vrsta seminara, team buildinga i proslava. Sa svojim prekrasnim krajolikom i obiljem aktivnosti na otvorenom, Jahorina je savršen izbor za poslovne događaje. Bilo da planirate team building aktivnosti ili želite organizirati proslavu, Jahorina je sigurno mjesto na kojem ćete stvoriti nezaboravne uspomene.

Tim bilding

Rajska na Jahorini idealan je izbor za organizaciju tim bildinga, s nizom aktivnosti koje će vaš tim povezati i osnažiti. Uz brojne planinarske staze i biciklističke rute, na raspolaganju su vam i adrenalinske aktivnosti poput zip linea, penjanja na stijene i vožnje quadovima.

Nakon dugog dana aktivnosti, uživajte u opuštajućim tretmanima u našem Spa centru ili opustite se uz ukusnu hranu u restoranu Rajska.

Naša seminar sala također je na raspolaganju za organizaciju timskih sastanaka i radionica. Zajedno stvorite nezaboravna iskustva i povežite se u predivnom okruženju Jahorine.

Smještaj

Nezavisno o vrsti smještaja koju odaberete, na Jahorini ćete uvijek biti okruženi prekrasnom prirodom i jedinstvenim planinskim ambijentom. Uživajte u svježem planinskom zraku, prekrasnom pogledu i raznim aktivnostima koje ovaj predivni biser nudi.

Proslave

Savršeno mjesto za organizaciju svih vrsta proslava – od rođendana do vjenčanja. Za tu namjenu smo obezbijedili luksuznu i moderno uređenu salu za svečanosti.

Naši kuvari će se pobrinuti da vaši gosti uživaju u ukusnoj hrani, a naš tim za podršku će biti tu da vas vodi kroz svaki korak organizacije. Kontaktirajte nas da bismo saznali kako možemo učiniti vašu proslavu nezaboravnom.

Sve u svemu, Jahorina je destinacija koja nudi nevjerovatan izbor aktivnosti i zabave tokom cijele godine. Bez obzira na vaše interese i želje, sigurno ćete pronaći nešto za sebe na ovoj prekrasnoj planini.