Restoran

Savršeno mjesto

Restoran Aparthotela Rajska na Jahorini je savršeno mjesto za uživanje u vrhunskoj hrani i piću. Sa prekrasnim pogledom na planinske vrhove i Rajsku dolinu, naš restoran pruža nezaboravan doživljaj za svakoga.

Naš šef kuhinje priprema vrhunska jela koja su inspirisana lokalnim tradicionalnim okusima, ali s modernim twistom. Svaki sastojak biramo pažljivo kako bismo osigurali najbolji kvalitet hrane. Za naše goste smo pripremili širok izbor jela, od jela sa roštilja, pa do domaćih jela i internacionalne kuhinje. Uz našu hranu, nudimo i širok izbor vina i pića, što će dodatno upotpuniti vaše iskustvo.

Jahorina

Savršen ambijent, vrhunska hrana i vrhunski tim čine naš restoran jedinstvenim mjestom na Jahorini. Uz to, zbog naše lokacije u Rajskoj dolini, pružamo jedinstveni doživljaj koji će ostati u vašem sjećanju zauvijek.

Kuhinja

Naši specijaliteti uključuju jela od mesa, ribe, tjestenine i razne salate, a sva jela su pripremljena s pažnjom i stručnošću. Također, u ponudi imamo i jela za vegetarijance i vegane.

Uz jela iz naše kuhinje, nudimo i širok izbor domaćih i inostranih vina, pića i osvježavajućih koktela koji će dodatno obogatiti vaše gastronomske doživljaje.

Uz restoran, naš Aparthotel Rajska nudi i bogatu ponudu Spa i Wellness sadržaja. Nakon uživanja u hrani, preporučamo da se opustite u našem spa centru i uživate u masažama i drugim tretmanima koje smo pripremili za vas.

Apartmani

Aparthotel Rajska ima 16 moderno opremljenih apartmana koji su namijenjeni za udoban i ugodan boravak. Svi apartmani su opremljeni kuhinjom, kupatilom, dnevnim boravkom i spavaćom sobom.

Proslave

Savršeno mjesto za organizaciju svih vrsta proslava – od rođendana do vjenčanja. Za tu namjenu smo obezbijedili luksuznu i moderno uređenu salu za svečanosti.

Naši kuvari će se pobrinuti da vaši gosti uživaju u ukusnoj hrani, a naš tim za podršku će biti tu da vas vodi kroz svaki korak organizacije. Kontaktirajte nas da bismo saznali kako možemo učiniti vašu proslavu nezaboravnom.

Sve u svemu, Jahorina je destinacija koja nudi nevjerojatan izbor aktivnosti i zabave tokom cijele godine. Bez obzira na vaše interese i želje, sigurno ćete pronaći nešto za sebe na ovoj prekrasnoj planini.