Love supreme paket za dvije osobe

Trodnevni odmor u našem jednosobnom apartmanu sa doručkom

Želite da se odmorite od svakodnevnice i provedete tri predivna dana u udobnosti našeg jednosobnog apartmana? Uz našu ponudu od tri noćenja sa doručkom, možete uživati u sveukupnom iskustvu odmora i relaksacije.

Romantična večera za dvoje

Želite li nešto posebno za svoju večeru u dvoje? Pripremili smo za vas nezaboravno iskustvo – romantičnu večeru za dvoje u našem restoranu. Uživajte u prekrasnoj atmosferi, elegantnom uređenju i pažljivo pripremljenom jelovniku, uz diskretnu uslugu našeg osoblja. Bilo da želite proslaviti poseban događaj ili jednostavno želite impresionirati svoju voljenu osobu, naša romantična večera će sigurno ispuniti vaša očekivanja. Rezervišite svoj sto danas i priuštite sebi nezaboravnu večer u našem hotelu.

Privatni SPA termin za potpuno opuštanje

Želite li se potpuno opustiti i uživati u tihom i mirnom okruženju, naš privatni SPA termin je savršeno rješenje za vas. Ovaj termin vam pruža potpunu privatnost i mogućnost da uživate u svim blagodatima našeg SPA centra, bez prisutnosti drugih gostiju.

Dobrodošlica u apartmanu - boca vina i slatkiši

Prepustite se ugodnom boravku u našem apartmanu uz naš poseban doček koji će vam dodatno učiniti boravak nezaboravnim. Po dolasku u apartman, dočekaće vas boca kvalitetnog vina i ukusni slatkiši kako biste se odmah opustili i započeli svoj odmor na pravi način. Opuštanje u apartmanu nikada nije bilo bolje uz ovu posebnu dobrodošlicu.

Cijena 379,00 KM

Kontaktirajte nas