Adrenalin extreme paket za dvije osobe

3 noći s doručkom u jednosobnom apartmanu

Dragi gosti, pozivamo vas da uživate u našoj ponudi 3 noćenja s doručkom u našem jednosobnom apartmanu. Naš apartman je savršen za one koji traže udoban i prostran prostor za boravak tokom odmora. Sastoji se od spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka i opremljene kuhinje.

Panoramska vožnja kvadovima - doživite nezaboravnu avanturu!

Ukoliko želite da doživite pravu avanturu, panoramska vožnja kvadovima je savršen izbor za vas! Uz našu jednosatnu vožnju kroz prelepe pejzaže, imaćete priliku da istražite skrivene delove prirode, saznate više o lokalnoj flori i fauni, i uživate u neverovatnim pogledima.

Uživajte u opuštajućem iskustvu: korišćenje SPA centra

Želite li se potpuno opustiti i uživati u tihom i mirnom okruženju, naš privatni SPA termin je savršeno rješenje za vas. Ovaj termin vam pruža potpunu privatnost i mogućnost da uživate u svim blagodatima našeg SPA centra, bez prisutnosti drugih gostiju.

Uživajte u dodatnoj udobnosti tokom boravka uz besplatan parking i kasni check-out

Želite li se opustiti tokom boravka u hotelu i ne brinuti se o parkiranju ili odlasku na vrijeme? Naš hotel nudi besplatan parking ispred objekta i mogućnost kasnog check-outa kako bi vaš boravak bio što ugodniji.

Cijena 509,00 KM

Kontaktirajte nas