Rajska Jahorina

U sklopu kompleksa Rajska funkcioniše prvi i jedini hostel na Jahorini, mjesto podređeno sportu, druženju i zabavi. Po pristupačnim cijenama nudimo smještaj u osmokrevetnoj spavaonici i 6 dvokrevetnih soba. Svim gostima hostela omogućeno je korištenje kuhinje, vešeraja i skijašnice. Higijena zajedničkih prostorija, kupatila i toaleta se održava svakodnevno.

U sklopu hostela je i naš Après-ski & Snack Bar, mjesto gdje se gosti mogu osvježiti, prezalogajiti, odmoriti ili družiti uz muziku, TV, pikado, Playstation…

Wi-Fi internet je dostupan u cijelom objektu. Hostel Rajska je idealno mjesto za mlade koji traže aktivan odmor i zabavu.

Rajska je smještena u srcu Rajske doline, oazi mira na visini 1650 metara iznad mora, daleko od gužvi i vreve moderne Jahorine, a opet tik uz najljepšu stazu na Jahorini – Praču, jedinu u potpunosti pokrivenu sistemom vještačkog osnježivanja.

U neposrednoj blizini su tereni savršeni za skijanje/bordanje van uređenih staza – freeride i kilometri netaknutog cijelca koji čekaju na vaš potpis. Za nešto manje iskusne pobrinuće se naši licencirani učitelji skijanja, koji će se potruditi da uljepšaju vaš boravak i otkriju vam poneku tajnu, a Jahorina ih krije mnogo.

Stotinu metara od hostela je centar noćnog života na Jahorini, klub Lavina, ali i veliki broj manjih lokala koji obećavaju dobar dnevni i noćni provod.

Budite naši gosti i otkrijte pravu Jahorinu.