Rajska Jahorina

Najam kuće

Želite odmor u opuštenoj, intimnoj atmosferi u društvu porodice i prijatelja? Imamo pravu stvar za vas. Za grupe do 20 ljudi nudimo mogućnost zakupa kompletnog smještajnog dijela kuće RAJSKA po izuzetno povoljnim uslovima. Gostima je na raspolaganju šest dvokrevetnih soba, jedna osmokrevetna spavaonica, tri kupatila, toalet, kuhinja i skijašnica. Higijena kupatila i toaleta se održava svakodnevno. U sklopu kuće RAJSKA je i naš Après-ski & Snack Bar, mjesto gdje se gosti mogu osvježiti, prezalogajiti, odmoriti ili družiti uz muziku, TV, pikado, Playstation… Wi-Fi internet dostupan je u cijelom objektu.

Kuća RAJSKA je pogodna i za organizovanje manjih društvenih događaja, proslava, seminara, team building-a, te pored zatvorenog prostora raspolaže sa velikom terasom i dvorištem, što je prava rijetkost na Jahorini.

RAJSKA je smještena u srcu Rajske doline, oazi mira na visini 1650 metara iznad mora, daleko od gužvi i vreve moderne Jahorine, a opet tik uz najljepšu stazu na Jahorini – Praču, jedinu u potpunosti pokrivenu sistemom vještačkog osnježivanja. U neposrednoj blizini su tereni savršeni za skijanje/bordanje van uređenih staza – freeride i kilometri netaknutog cijelca koji čekaju na vaš potpis. Za nešto manje iskusne pobrinuće se naši licencirani učitelji skijanja, koji će se potruditi da uljepšaju vaš boravak i otkriju vam poneku tajnu, a Jahorina ih krije mnogo. Budite naši gosti i otkrijte pravu Jahorinu.